In het kader van 15 jaar Rijkstraineeship organiseert de alumnicommissie dit jaar een reeks speciale evenementen om oud-trainees en huidige trainees bij elkaar te brengen.

Het tweede evenement in deze reeks vindt plaats op 10 april. Tijdens de lunch zullen 4 rijkstrainee alumni vertellen over hun interessante carrière na hun Rijkstraineeship. Zit je in de 14e tranche en ben je je al aan het oriënteren op je nieuwe baan? Of zit je in de 15e tranche en ben je bezig met het regelen van je detachering? Kom naar de Alumni LoopbaanLunch en luister naar de ervaringen en loopbaantips van je voorgangers!!!

De presentaties zullen plaatsvinden op woensdag 10 april van 12.00 uur tot 13.30 uur in de Hondsrugzaal M01-23 in de BZK Nieuwbouw aan de Turfmarkt 147. Er wordt gezorgd voor een lunch. Geef je op door een email te sturen naar alumni.ito@gmail.com, onder vermelding van je naam, je tranche en het ministerie waar je nu werkzaam bent. Geef je snel op, want er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar! (Vol = Vol !).